Logo Saphico
ICT Beveiliging
ICT Beveiliging

Geef virussen en indringers geen kans

De beveiliging van je bedrijfsnetwerk en de bescherming tegen aanvallen lijken altijd een soort van kat-en-muisspel waarbij de antivirusprogramma’s vaak het onderspit moeten delven.

Een strategie voor de cyberveiligheid in je bedrijf, voor je toestellen en de gegevens van je gebruikers is vandaag niet langer een keuze, maar een kwestie van goed beheer.

Saphico stelt Sophos voor

De ultieme bescherming van je bedrijfsnetwerk

Met Sophos Intercept X, een geavanceerd systeem van onze partner Sophos, kies je voor een all in one beveiliging en bescherming van je servers, netwerken, werkposten en wifi tegen spam, virus en ransomware.

 

Om de bescherming en beveiliging van je bedrijfsnetwerk te garanderen, pakt Saphico het risico bij de wortel aan, met beproefde, doelgerichte en zeer efficiënte maatregelen.

  • Firewall: firewalls staan centraal in je strategie, beschermen jouw volledig netwerkverkeer en blokkeren ongewenst verkeer.

  • Antivirusprogramma’s: door gegevens, webpagina’s software en applicaties op je netwerk te analyseren, blijven antivirusprogramma’s van essentieel belang om externe dreigingen te bestrijden.

  • Antiransomware software: om malware te detecteren en te verwijderen, maakt deze software gebruik van kunstmatige intelligentie, gedragsanalyse en automatisch leren (machine learning in het Engels).

  • Back-up: een back-up is een unieke oplossing om gegevens te beschermen tegen bepaalde aanvallen en ongewild gegevensverlies. Er bestaan twee soorten back-ups: een fysieke back-up of een back-up die in de cloud wordt gehost.

  • SOC-NOC: je netwerk wordt 24 uur per dag bewaakt binnen ons operationele centrum om zowel beveiliging (SOC), prestaties als gezondheid (NOC) te garanderen.

  • VEEZO: of je nu een eenvoudig of complex bedrijfsnetwerk hebt, je kan altijd rekenen op een complete “Plug & Protect” bescherming waarvoor geen enkele configuratie nodig is.

 

Firewalls  -  Antivirusprogramma’s  -  Cloud Backup  -  Sophos Endpoint

Ik wil mijn netwerk beschermen