Logo Saphico
Lisam-Megabyte
Lisam-Megabyte

Saphico en Megabyte/Lisam: een strategische alliantie voor meer groei

We zijn verheugd u een belangrijke aankondiging te kunnen doen: ons bedrijf treedt toe tot de groep Megabyte/Lisam, wat voor ons allemaal nieuwe mogelijkheden en perspectieven opent. We hebben deze belangrijke beslissing genomen om onze groei te versterken en de uitdagingen op het vlak van rekrutering aan te gaan. Deze fusie is gebaseerd op waarden die beide entiteiten delen, evenals op uitstekende normen voor technische kwaliteit en service.

 

Een uitgebreid team tot uw dienst

Deze integratie betekent dat we u een uitgebreid team van toegewijde professionals kunnen aanbieden, klaar om u dagelijks te ondersteunen. Dankzij deze uitbreiding van ons personeelsbestand kunnen we nog beter inspelen op uw specifieke behoeften en u een uitgebreidere service bieden dan ooit tevoren.

 

Uw vertrouwde contactpersonen blijven tot uw beschikking

Op dagdagelijkse basis verandert er niets voor u. Uw vertrouwde contactpersonen blijven dezelfde: Philippe De Groote (Manager), Bert Vande Woestyne en Tuur Gallin (helpdesk) zullen er nog steeds zijn om u te ondersteunen en bij te staan. Jean Michel Colinet blijft instaan voor de technische en commerciële aspecten en Christophe Vanden Eynde voor de verkoop.

 

Vereenvoudigde facturatie

Voortaan wordt de facturatie beheerd door de nieuwe entiteit "Mégabyte Applications" (lid van de groep Megabyte/Lisam). Deze administratieve vereenvoudiging zal een efficiëntere opvolging van uw transacties mogelijk maken.

 

Onze inzet voor uw tevredenheid

Dankzij deze fusie verbinden wij ons ertoe om de kwaliteit van onze ondersteuning en technische bijstand voortdurend te verbeteren. U kunt rekenen op onze gebruikelijke expertise en toewijding om aan al uw eisen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie te voldoen.

Als je vragen of zorgen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team is er om u te helpen en we horen graag van u.

We kijken ernaar uit om met u te blijven samenwerken in deze nieuwe fase van ons bedrijf. Samen maken we de weg vrij voor een nog mooiere toekomst.

Fusie Saphico_Lisam Connect