Logo Saphico
ICT Cloud
ICT Cloud

Jouw gegevens waar je maar wil, wanneer je maar wil

Geef je business een boost door al je bedrijfsgegevens bij te houden in de cloud! Bezorg je medewerkers, ook al zijn ze op verplaatsing, aan het telewerken, of op zakenreis in het buitenland, snelle en onmiddellijke toegang tot al hun gegevens in de cloud.

Het begrip “cloud” kan misschien een nevelig en dromerig beeld oproepen, toch steunt deze techniek voor het bewaren van gegevens op 5 stevige pijlers waarvan wij bij Saphico alle details onder controle hebben.

In de cloud bouwen wij jouw kantoor op maat op. Daarna onderhouden we het en zorgen we dat het altijd up-to-date blijft.

 

De 5 pijlers voor opslag in de cloud
en een kantoor dat altijd actief blijft

  • Virtualisatie en cloud computing: je programma’s en gegevens die opgeslagen zijn in de cloud, zijn altijd toegankelijk, waar je ook bent, via onze state-of-the-art apps.

  • Back-up: je bedrijfsgegevens worden opgeslagen in de cloud en permanent door ons gesuperviseerd.

  • Hosting: je gegevens, mails en websites worden veilig gehost in ons Data Center in België

  • VOIP: je IP-telefooncommunicatie is niet alleen budgetvriendelijk, maar maakt ook gebruik van de meest recente spitstechnologie!

  • Office 365: jouw Microsoft Office suite is beschikbaar op al je toestellen, overal en altijd, van mails over videoconferenties tot het bewaren van je bestanden. Updaten hoeft niet meer; dat gebeurt voortaan vanzelf.

Back-up in de Cloud

Microsoft 365

VOIP

Wil je ook gaan voor back-ups in de Cloud? Contacteer ons gerust.