Logo Saphico
ICT Communicatie
ICT Communicatie

Chatten, telefoneren en samenwerken vanop afstand in je eigen webruimte

Telefooncentrale, samenwerkingsplatformen, CRM en ERP-software: we durven erop te wedden dat jouw communicatiemiddelen momenteel geïnstalleerd zijn en beheerd worden door verschillende operatoren.

Jammer genoeg zijn deze providers niet onderling verbonden, waardoor ze niet kunnen samenwerken. Het minste probleem of de kleinste verandering brengt spanningen en kosten met zich mee.

Niet als je kiest voor een VOIP-telefonie oplossing!

 

VoIP-telefonie: de beproefde oplossingen van Saphico

Als je kiest voor VoIP-telefonie van Saphico breng je alle moderne communicatiemiddelen samen op één digitaal platform, gehost in de Cloud. Zo profiteer je van vele voordelen.

 • Ultrasnelle internetverbinding
 • Gedematerialiseerde telefoniekanalen (SIP trunks) van hoogwaardige kwaliteit
 • Ongeëvenaarde professionele ondersteuning
  En dat allemaal voor een zeer competitieve prijs!!


Je multifunctionele virtuele telefooncentrale, die we hosten in ons beveiligd datacenter met ISO 27001-certificaat, is uiterst aanpasbaar:

 • Werft je een telemarketingteam aan?
  In een paar muisklikken ontwikkelen we een oplossing.
 • Wil je een vast nummer op je smartphone om te bellen van en naar de hele wereld?
  Wij bieden je onklopbare oplossingen aan een vaste prijs

 

Maak tot 80 % minder kosten 

Krijg toegang tot het internet via een compleet gamma debieten en technologieën die overeenstemmen met al je gebruiksbehoeften: wij verbinden je waar je maar wil, wanneer je maar wil en waar je ook bent. Communiceer met 2, 3, 4 of 100 anderen. Communiceer via IP!

Geniet van verlaagde tarieven, verbeter de efficiëntie van je teams en de kwaliteit van je klantrelatie.

 • Hetzelfde gratis telefoonnummer, overal
  Bel voor een forfaitaire som waar je ook bent, op een mobiel apparaat of pc, vanaf je vast nummer en geef een professionele indruk door altijd en overal bereikbaar te blijven. (En denk er toch aan af en toe eventjes te ontkoppelen).

 • Je telefoonfactuur volledig onder controle
  Verminder je telefoonkosten met tot 80 % dankzij geavanceerde oplossingen, met oproepen inbegrepen in je forfait en minder gebruik van je vaste lijnen.

 • Alle communicatietypes ineen
  Verhoog je productiviteit en die van je medewerkers: identificeer je aanwezige collega’s, vind gemakkelijk je spraakberichten in je inbox en geniet vele praktische functies, zoals instant messaging en de chatfunctie.

 • Virtuele vergaderingen, zonder applicatie
  In je gratis en geïntegreerde online ruimte hoef je niets te installeren. Je werkt onmiddellijk samen, zonder onnodige verplaatsingen, je beperkt je kosten en wint tijd doorheen het traject.

 

Snom D865 bureautelefoon met ruisonderdrukking en HD-geluid en voorzien van WIFI Bluetooth en een HD LCD-scherm

VoIP-telefonie: de accessoires van productief comfort

Bij Saphico dekken we alle aspecten van VoIP-telefonie. Van je lijnen tot de telefoonheadsets die bijdragen tot je concentratievermogen, je comfort en je productiviteitswinst.

 

Wat is IP- of VoIP-telefonie?

Stap over op VoIP-telefonie. Contacteer ons gerust.