Logo Saphico
Telefoonheadset
Telefoonheadset

Bel, beweeg, bewerk en bekijk met onze handenvrije telefoonheadsets

Waarom kiezen voor een telefoonheadset?

Professionele audio- en videoheadsets verminderen auditieve en visuele vermoeidheid, maar ook fysieke vermoeidheid door je helemaal bewegingsvrij te laten telefoneren.

Ze bieden je comfort, ergonomie, concentratie, mobiliteit en, ook niet onbelangrijk, meer productiviteit. Al deze voordelen geniet je vooral in open ruimtes, tijdens het telewerken en op verplaatsing.


Welke soorten telefoonheadsets zijn er?

Er bestaan twee soorten: met kabel of draadloos. Je kan ook kiezen voor één of twee oortjes.

Telefoonheadsets met kabel
Deze headsets zijn ideaal voor callcenters. Telefoonheadsets met kabel hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, en zijn uiteraard niet geschikt voor mobiel gebruik.

Draadloze telefoonheadsets
Draadloze telefoonheadsets zijn ideaal voor mobiele gebruikers. Deze headsets zijn wel duurder en hebben een beperkte autonomie, maar ze bieden dan weer meer comfort, efficiëntie en ergonomie.


Op basis van welke criteria kies je een telefoonheadset?

De omgeving, het soort werk, en uiteraard het mobiliteitsniveau zijn essentiële criteria om een telefoonheadset te kiezen.

 • Omgeving
  Werk je in een open space?
  De headset met twee oortjes isoleert omgevingsgeluid en zorgt voor een betere concentratie. Als de headset ook ruisonderdrukking heeft, is dat ideaal voor je aandachtsniveau.

  Werk je in een gesloten bureauruimte?
  De mono-headset (met één oortje) biedt je het nodige comfort voor concentratie terwijl je het contact met je rechtstreekse omgeving kan behouden.

 • Mobiliteit
  Ben je vaak onderweg?
  Kies dan voor een draadloze hoofdtelefoon die je mobiliteit garandeert in een straal tot 100 meter, afhankelijk van het model.

  Blijf je meestal op een vaste werkplek zitten?
  Dan is de telefoonheadset met kabel aangeraden, die meestal steviger en goedkoper is dan de draadloze telefoonheadset.

 

 

De audio- en videoheadsets van Saphico: getest en bewezen

Onze audio- en video-oplossingen voor professioneel gebruik bieden je een unieke gebruikservaring thuis, op kantoor of op verplaatsing. Voer met het grootste gemak inkomende en uitgaande gesprekken en blijf geconcentreerd dankzij de geavanceerde ruisonderdrukking.

Interesse in een telefoonheadset? Contacteer ons dan gerust.