Logo Saphico
ICT Diensten
ICT Diensten

Diensten op maat die op het tempo van je onderneming mee evolueren

Of het nu gaat over de administratie van het computernetwerk, het onderhoud of de configuratie, in de ICT-sector neemt het begrip “op maat” verschillende vormen aan. In sommige gevallen kunnen die zo ver gaan dat ze je onderneming afstemmen op je IT-apparatuur. Dat kan onredelijk klinken, maar is het niet.

Want een kleine aanpassing van je computersystemen kan een brede waaier aan mogelijkheden openen waarmee je zowel tijd als geld en energie kan besparen. Gegarandeerd rendement op je investering, dus.

Van netwerkbeheer tot advies over VoIP-telefonie

De sleutels tot onze diensten op maat.
Bij Saphico begeleiden we je doorheen een soepel en uitgestippeld proces om, samen met jou, de beste oplossing voor je ICT-systemen te vinden, zowel voor de configuratie van een computernetwerk als voor het onderhoud, de installatie of het beheer ervan.

 1. Een audit die verder gaat dan de louter technische aspecten
  Het doel waarop we focussen is je ICT-systeem te vereenvoudigen, je te informeren over de uitdagingen en je te helpen om beslissingen te nemen met volledige kennis van zaken. Op een efficiënte en geruste manier.  
  Samen overlopen we je wensen, je doelstellingen en je beperkingen.
  Daarna bestuderen we de configuratie van je computersysteem.
   Uit onze grondige analyse halen we opportuniteiten, voor jou en je bedrijf. Zo komen we tot oplossingen die volledig overeenstemmen met je behoeften, je timing, je budget en je ambities..

 2. Een installatie met weinig impact
  Dankzij onze "sobriety in ICT", -visie configureren onze toegewijde teams je netwerken en installeren ze je nieuwe IT-systemen en -diensten met een minimale impact op je activiteiten :
  • We beperken de interventies en bezoeken ter plaatse tot een strikt minimum
  • We beperken zoveel mogelijk de uitgaven voor hulpmiddelen en energie
  We programmeren de routines op de achtergrond, afgestemd op jouw specifieke planning
  Onze uitbestede “as a Service”-diensten, zoals bijvoorbeeld onze beheerde wifi, stellen je vrij van de verantwoordelijkheid van de infrastructuur en zorgen ervoor dat je geen zware investeringen hoeft te doen

 3. Support en monitoring: premium diensten voor iedereen
  Bij Saphico staat je specifieke en toegewijde contactpersoon altijd voor je klaar om te luisteren naar je wensen. We kunnen je ook garanderen dat er 24/7 een technicus ter beschikking staat als dat nodig is voor het goede verloop van je activiteit. 

 

Ontdek onze ICT-oplossingen