Logo Saphico
De professionele WIFI-service
De professionele WIFI-service

Onze professionele all-in wifi-dienst

Of we het nu Beheerde Wifi, WaaS of Wifi as a Service noemen, de configuratie en het beheer van je wifi-netwerk uitbesteden aan een deskundige dienstverlener biedt je alleen maar voordelen.

WIFI van Saphico: Wifi voor professionals

Een wifi-netwerk dat onstabiel is en geen volledige dekking biedt, kan jouw organisatie zich niet permitteren. De professionele wifi-oplossingen van Saphico zijn in alle omstandigheden grondig uitgetest en garanderen je een wifi-netwerk waarop je op elk moment kan rekenen.

klant betaalt contactloos zijn rekening aan de beheerder met een tablet dankzij de WIFI Pro van IT-specialist Saphico

 

Waarom kiezen voor het beheer van een wifi-netwerk, en niet voor de aankoop?

In het begin lijkt het misschien beter om met je eigen materiaal te werken. Maar na verloop van tijd ga je dat regelmatig moeten aanpassen aan nieuwe normen. Het zal sneller downgraden dan je had verwacht en uiteindelijk niets meer waard zijn om door te verkopen.

DE VOORDELEN VAN EEN BEHEERD WIFI-NETWERK

  • Budget : licht en gecontroleerd
  • Deskundig advies: hulp bij het kiezen en beslissen
  • Materiaal: altijd van de nieuwste generatie
  • Gemoedsrust: wij beheren en controleren al het materiaal en alle lijnen
  • Garantie: vervanging bij problemen


Onze hulp bij een doordachte keuze
Wij voeren een technische studie uit met onze tool voor gecentraliseerd virtueel beheer. Zo ben je zeker van 100 % dekking en een optimale werking van je wifi-netwerk, afgestemd op de samenstelling van je werkruimtes. Verder houden we rekening met het aantal gebruikers, je bedrijfsprocessen en klanten, de totale oppervlakte en je bestaande bekabeling.

Onderhoud vanop afstand
Vanop afstand controleren we het debietvermogen en beheren we je uw toegangspunten. Met onze tool voor gecentraliseerd virtueel beheer zorgen we voor een proactief en preventief onderhoud van je wifi-netwerk en verdelen we de best mogelijke kanalen.

De kostenefficiënte wifi-oplossing
Onze Wifi as a Service-oplossing vermijdt dure investeringen, garandeert je geavanceerde apparatuur en de automatische vervanging van elk apparaat dat defecten vertoont, zolang je contract loopt.

Een slim technisch beheer
Onze wifi-netwerken bieden ons realtime informatie waardoor we automatisch correcties kunnen laten uitvoeren voordat deze mogelijke problemen de sessies van de gebruikers zouden verstoren.

Een helpdesk die altijd voor je klaarstaat
Om mogelijke incidenten een stapje voor te blijven, garandeert ons team dag en nacht monitoring en controle. Indien nodig staan we klaar om snel in te grijpen, 24/7!

Geïnteresseerd in een professionele wifi-oplossing? Contacteer ons gerust.