Logo Saphico
Firewall
Firewall

Bescherm je netwerk met de juiste firewall ?

In je veiligheidsstrategie staat de firewall centraal. Hij beveiligt je computernetwerk door verschillende soorten externe aanvallen te blokkeren: malware, phishing, gegevensdiefstal en andere ransomware.

Wat is een firewall?

Een firewall is een eerstelijns veiligheidsvoorziening die functioneert als een filter voor je netwerk. De firewall beheert alles wat binnenkomt en buitengaat, blokkeert verbindingen of staat ze toe door de informatieblokken te vergelijken met de parameters van je bedrijf. Saphico helpt je deze parameters te configureren.

De keuze van een firewall begint met een stand van zaken

Een interne audit is nodig om zeker te zijn dat je de firewall voor je netwerk kiest die het best is afgestemd op je behoeften. Dan pas kan je voor een gepaste oplossing zorgen. Ook hier kan je rekenen op Saphico om je specifieke behoeften te bepalen.

Niet alle firewalls van het netwerk zijn gelijk

Door te kiezen voor de oplossingen van Saphico, vermijd je de firewall-problemen waarmee een groot aantal andere bedrijven volgens een recente enquête te kampen krijgen:

  • Gebrek aan zichtbaarheid in de applicaties, risico’s en bedreigingen van het netwerk
  • Onvoldoende bescherming tegen ransomware en de meest recente aanvallen
  • Gebrek aan antwoord of bijstand wanneer een dreiging heerst binnen het netwerk
  • Moeilijkheden om de doelstellingen van het SD-WAN netwerk te verwezenlijken (SD-Wan is een slim virtueel netwerk dat zich aanpast aan de behoeften van jouw activiteit door de gebruikers op een veilige manier te verbinden met de applicaties)

De firewall-oplossingen van Saphico: getest en bewezen 

Om je netwerkbeveiliging op lange termijn te garanderen, gebruiken we voor onze oplossingen technologieën die we uitgebreid en in echte omstandigheden hebben getest. 

  • TLS 1.3-inspectie met de creatie van uitzonderingen op het dashboard
  • Bescherming tegen Zero-Day-bedreigingen dankzij Machine Learning en Sandboxing
  • Versnelling van je vertrouwde applicaties naar een FastPath om het elektriciteitsverbruik te verminderen en de prestaties te verbeteren
  • Efficiënt beheer van meerdere WAN-verbindingen dankzij state-of-the-art tools

 

Antiransomware software  -  Back-ups  -  Sophos Endpoint

Zoek je een firewall voor jouw netwerk? Contacteer ons gerust.