Logo Saphico
Software Sophos Endpoint
Software Sophos Endpoint

Sophos. De ultieme bescherming van je bedrijfsnetwerk

Hoe kan je jouw bedrijf en je medewerkers beschermen tegen virussen, spyware, ransomware en andere exploits (Een exploit is een aanval die gebruik maakt van een zwakte in je computersysteem.) en dat alles in een tool die even geducht als doeltreffend is?

Hoe kan je een veiligheidsbeleid ontwikkelen voor de gegevens van je gebruikers?

Hoe kan je een strategie voor de bescherming van je netwerken en van je zogenaamde endpoints (laptops en desktops, mobiele telefoons, tablets) implementeren?

Door het risico aan te pakken bij de wortel met Sophos.


De nummer 1 van de all-in-one netwerkbeveiliging

Sophos detecteert, analyseert en beantwoordt automatisch en systematisch de nieuwste beveiligingsrisico’s.

Met Sophos Endpoint ben je zeker van een all in one computerbeveiliging die je de complexiteit van de multipoint-oplossingen bespaart. De intuïtieve interface helpt je om snel een cyberveiligheidsbeleid te creëren.

Sophos Endpoint Security and Control wordt beschouwd als de beste bescherming op de markt, en blokkeert in onafhankelijke tests meer malware en exploits dan de oplossingen van de concurrenten.

tabel waaruit blijkt dat de Sophos Endpoint all-in-one beveiligingsoplossing 100% van de aanvallen in de Effitas 2020 MRG-test blokkeert

Sophos Endpoint krijgt het certificaat “Level 1” in de test MRG Effitas 2020 door 100% van de geteste aanvallen te blokkeren.


Schrikbarend intelligent, zelfs voor onbekende dreigingen

Met Sophos Intercept X haal je een ongeëvenaard preventieniveau tegen bedreigingen die het gemunt hebben op werkposten, dankzij Deep Learning, een geavanceerde vorm van Machine Learning die gekende malware en nog niet in kaart gebrachte bedreigingen kan detecteren!

Het vermogen van het neuraal netwerk van de Deep Learning dat Sophos uitbaat, overtreft de andere Endpoint-beveiligingsoplossingen die genoegen nemen met het gebruik van traditionele Machine Learning of de detectie gebaseerd op gekende patroonbestanden.

Onverbiddelijk voor eisers van losgeld

Sophos Intercept X blokkeert de ransomware zelfs vooraleer die je bedrijf destabiliseert en zorgt ervoor dat je werknemers niet technisch werkloos zijn.

De versleutelde bestanden worden hersteld naar hun oorspronkelijke staat en gezuiverd. De impact op de continuïteit van je activiteiten is daardoor miniem. Na de cleaning krijg je meer informatie over de geblokkeerde aanval.

 

Firewalls  -  Antivirusprogramma's  -  Cloud Back-up

Kies Sophos voor de ultieme bescherming van je netwerk. Contacteer ons gerust.