Logo Saphico
SOC/NOC
SOC/NOC

SOC NOC "as a service". Actief toezicht op je netwerk, 24u/24

Het SOC en het NOC zijn twee afdelingen van een operationeel centrum waar analisten en ingenieurs samenwerken aan de beveiliging van je bedrijfsnetwerk tegen natuurlijke verstoringen of bewust of per ongeluk veroorzaakte verstoringen.

Het SOC en het NOC hebben dus hetzelfde doel: de prestaties van je toestellen, website, databases en je verschillende computernetwerken, servers, telecommunicatie- en beveiligingsdiensten garanderen.

Elk van beide afdelingen vult de activiteiten van de andere aan via aparte interventieassen: het SOC biedt bescherming tegen verschillende dreigingen en het NOC zorgt voor de efficiëntie van je bedrijf.

Met andere woorden, het SOC beschermt je netwerk en het NOC optimaliseert en helpt het.
En dat allemaal zonder dat jij je iets hoeft aan te trekken van de financiële, menselijke, logistieke en organisatorische aspecten.

 

Ingenieurs voor controleschermen analyseren in real time de IT-netwerken van Saphico's klanten


Het NOC (Network Operation Center)

Het NOC-team zorgt ervoor dat je infrastructuur beantwoordt aan de behoeften van je onderneming door onvermijdelijke storingen aan te pakken en zo de continuïteit van je commerciële activiteiten te garanderen. Het NOC optimaliseert en helpt je netwerk..

  • Controleert de gezondheid en de prestaties van je netwerken, servers en toepassingen
  • Analyseert de bandbreedte en identificeert de knelpunten
  • Past de updates toe
  • Past de netwerkinstellingen aan de vereisten van je bedrijf aan
  • Identificeert problemen en lost ze snel op
  • Beperkt aanzienlijk de gemiddelde reparatietijd

 

Het SOC (Security  Operation Center)

Het SOC-team bestaat uit ingenieurs met een specialisatie in cyberveiligheid en zorgt voor de bescherming van je netwerk en dus de activiteiten van je organisatie tegen cybercriminelen.

  • Analyseert de beveiliging in realtime
  • Detecteert dreigingen en aanvallen
  • Voorkomt afwijkingen in het gedrag van de gebruikers
  • Vindt oplossingen voor aanvallen en meldt ze


Soc-Noc van Saphico. ICT as IT should be.

Maak je zorgen meer over de financiële, menselijke, logistieke en organisatorische aspecten die te maken hebben met je computernetwerk.

Vertrouw de analyse, het beheer en de bescherming van je computernetwerk toe aan de specialisten van Saphico en dat alles in realtime! Ons operationeel centrum houdt 24u/24 toezicht op je netwerk en garandeert de beveiliging (SOC), prestaties en gezondheid (NOC).

Kies voor gemoedsrust met SOC-NOC. Contacteer ons gerust.