Logo Saphico
Dome of Bullet-camera's?
Dome of Bullet-camera's?

Kiezen tussen een professionele dome- of bullet-camera

Gemeenschappelijke kenmerken van dome- en bullet-camera’s

 1. Dezelfde technische eigenschappen
  Professionele dome- en bullet-camera’s hebben striktgenomen dezelfde eigenschappen. Ze zien er gewoon verschillend uit:
  • dome-camera’s hebben de vorm van een koepel
  • bullet-camera’s hebben de vorm van een kogel

 2. Hetzelfde IP-protocol
  Of ze nu met kabels of draadloos via wifi werken, alle professionele dome- en bullet-camera’s maken gebruik van hetzelfde protocol om beelden en informatie te delen: het IP of Internetprotocol. Onze twee cameratypes zijn allebei “IP-camera’s”.

 3. Programmeerbaar op afstand
  De professionele dome- en bullet-camera’s zijn allebei programmeerbaar, maar ook vanop afstand bedienbaar.

 

De voordelen van de professionele dome-camera

 • Dankzij zijn hoge positie en zijn stevige bouw die sabotage bemoeilijkt, is de dome-camera ideaal om vandalisme en inbraken te voorkomen.

 • Deze compacte en discrete camera wordt beschermd tegen vandalisme door een koepel en wordt over het algemeen aan het plafond bevestigd, maar kan ook aan een muur of op een paal worden vastgemaakt.

 • De dome-camera is onzichtbaar in de koepel die verbergt in welke richting de camera filmt, in tegenstelling tot de bullet-camera waarvan onmiddellijk duidelijk is wat zijn gecontroleerde bereik is.

 • De professionele dome-camera voor buitentoepassingen is weerbestendig en biedt de mogelijkheid om toezicht te houden op groene ruimten, ingangen van kantoorgebouwen, parkeerplaatsen en andere magazijnen.

 • De beeldhoek van de dome-camera gaat van ultragroothoek- tot telelens, zodat je allerlei opnames kan vastleggen in elke omgeving.

 • Professionele dome-camera’s voor gebruik binnens- en buitenshuis leggen beelden van hoge kwaliteit vast die je kan bekijken op al je geconnecteerde apparaten via je lokaal netwerk.

drie modellen bewakingscamera's beschikbaar bij Saphico bullet camera en laser camera nachtzicht en dome camera

 

Welke functies van de dome-camera kies je?

Om op al je behoeften in de spelen, helpt Saphico je te kiezen uit een uitgebreid gamma professionele dome-camera’s voor gebruik binnens- en buitenshuis.

Vaste dome-camera
De cameralens draait niet. De camera filmt altijd hetzelfde bereik.

Varifocale camera
De beeldhoek kan je heel precies afstemmen op de te filmen scene.

Draaibare dome-camera
De “Pan Tilt and Zoom”-camera kan je richten van links naar rechts en van boven naar onder en beschikt over een zoomfunctie.
Afhankelijk van de resolutie en de zoomkracht die je zoekt, zal Saphico je begeleiden om een keuze te maken uit een uitgebreid gamma gemotoriseerde PTZ-camera’s. 

Dome-camera met nachtzicht
Een infraroodcamera levert altijd hoogwaardige beelden op, zelfs bij opnames in het donker. Bij sommige camera’s kan je zelfs in het donker kleuren zien.

Slimme dome-camera
Dankzij nieuwe, zeer krachtige algoritmes kan je dome-camera bijleren, met behulp van kunstmatige intelligentie. Zo kan hij herkennen wat hij filmt en de risicograad voor je organisatie beoordelen. Hij kan zelfs bepalen of het beeld relevant is om alarm te slaan of een melding te versturen.


De professionele dome-camera’s van Saphico:
getest en bewezen

Wij testen onze beveiligings- en veiligheidsoplossingen elke dag in reële omstandigheden.

Van de meest eenvoudige tot de meest geavanceerde dome-camera, bij ons kan je kiezen uit een uitgebreide selectie camera’s: een slimme camera die enkel personen detecteert? Of enkel wagens? Een camera die automatisch en zonder jouw tussenkomst bewegingen en indringers volgt in je beveiligde ruimte? Contacteer gerust de experts van Saphico.

Bewakingscamera’s nodig? Contacteer ons gerust.