Internetbeveiliging

CtrlSafe

 

BOXSaphico_CtrlSafeZaken doen in alle veiligheid

 

Met Saphico’s CtrlSafe service beschikt u over een complete tool voor internetbeveiliging. Dit is geen overbodige luxe. Want om uw efficiëntie en uw productiviteit te verhogen, moet u volop en zorgeloos gebruik kunnen maken van de nieuwste technologieën. Dankzij ons partnership met Trendmicro (wereldleider in gatewaybeveiliging) en SonicWall (de meest doeltreffende firewall voor KMO’s) sluit u interne en externe risico’s op schade aan uw software en data uit. CtrlSafe is een nieuw, modulair pakket van producten en diensten dat de evolutie van de technologie op de voet volgt.

 

De 4 stappen naar absolute veiligheid

 

1.    Communicatie: mail, Virtual Private Network (VPN),…

Uw mails komen binnen via Saphico. Zo worden eerst alle spam en virussen eruit gefilterd voor de boodschappen via VPN naar uw KMO doorgestuurd worden. Op deze manier wordt schade via ongewenste mailverkeer vermeden. Bijkomend voordeel van het VPN is dat thuiswerkers zonder dure internetverbinding toch verbonden blijven met het bedrijf.

 

2.    Beveiliging: Firewall, antivirus,…

Saphico beheert alle antivirustools en firewalls zelf. Via deze gecentraliseerde aanpak wordt onmiddellijk ingespeeld op aanvallen van virussen. Men creëert bovendien de mogelijkheid om kostbare informatie hermetisch af te sluiten voor ongewenste buitenstaanders.

 

3.    Controle: bepaal zelf wie waarheen surft, en wanneer.

Een optionele tool, geconfigureerd volgens uw wensen, blokkeert de toegang voor uw medewerkers tot ongewenste of ongepaste websites. Deze tool biedt u ook de mogelijkheid om individueel te bepalen wanneer bepaalde medewerkers van hun internetverbinding gebruik kunnen maken.

 

4.    Rapportering: een duidelijk zicht op het internetverkeer in uw bedrijf

Hebt u een vermoeden dat het surf- of downloadgedrag van uw medewerkers de spuigaten uitloopt? Met CtrlSafe ontvangt u een rapport over het internetverkeer in uw bedrijf. Dagelijks, wekelijks of maandelijks, naargelang uw behoefte. Zo kan u tijdig maatregelen treffen waar u dit nodig vindt.


Vragen over deze service of onze andere diensten? Contacteer Saphico geheel vrijblijvend!
Ontdek ook onze oplossingen voor uw online kantoor (Virtual Office), uw systeembeheer en de back-up van uw data.

 

 

Saphico contacteren

Contacteer Philippe De Groote voor een analyse van uw huidige ICT-beveiliging op ons nummer:  09 270 31 40

Saphico ICT
Engelsenlaan 4
B-9600 Ronse
Belgium
P +32(0)9 270 31 40
F +32(0)9 270 31 49

facebookSaphico

Check Domain

Domain Name :
Check All
.nl .be .com .net .info .org .biz .co.uk .name .cc .us .tv .eu .edu .mobi

Ticket Portal

email:
pass:
Microsoft Gold Partner MicrosoftSPLA 3cx Cyberoam Citrix